Blogg

Med oss som IT-avdelning får du en trygg och säker IT-drift.

Vi söker IT-konsulter

Vi söker nu två IT-konsulter till Karlstad som vill vara med och bidra med sin erfarenhet och kompetens. Välkommen med din ansökan senast den 19/2.

Bryngfjordens golfbana i trim med våra IT-lösningar

Vi ansvarar för IT-driften åt Bryngfjorden golf och har tagit fram flera IT-lösningar som passar just deras behov. Tack vare att Jonas Malmén på X-Border tillbringade många timmar av sin fritid på Bryngfjordens golfbana upptäckte han olika utmaningar som kan klaras av med hjälp av IT-lösningar.

Jag har alltid drömt om att bli en IT-brandman

Vi inom IT-branschen har en stor utmaning. Vi måste göra IT förståeligt för alla, istället för att hela tiden vända oss till tekniker. Jag vill prata ett språk som vd:ar och ekonomer förstår -bara då kan de se hur vi kan hjälpa dem till en bättre och enklare vardag.

Vi är Nöjesfabrikens IT-avdelning

Vi ansvarar för och assisterar med driften av Nöjesfabrikens IT-miljö. Bland annat har vi hand om brandväggarna, deras trådlösa nätverk, tar backup på IT-miljön och ser till att kassasystemet alltid har uppkoppling.

Resursförstärkning inom IT-support

Vi välkomnar idag Magnus Eriksson till som resursförstärkning inom IT-support, för att kunna ge dig ett bra stöd och möta dina och våra andra kunders ökade efterfrågan på våra IT-tjänster.

Vill du veta mer?

Är du intresserad av att anlita oss eller få svar på dina frågor?

Tveka inte att kontakta oss!