IT till rallycrossen i Höljes

av jul 1, 2017Blogg

IT-infrastruktur till rallycrossen i Höljes

Det ställs högra kravs på tävlingsledningen att leverera internet access och att arrangören marknadsför rallycross på olika media. Tävlingen är integrerad med sociala media genom live sändningar runt om de olika delarna av tävlingen. Publiken vill uppleva samtliga delar av motorsporten. Från vad som händer i paddocken till intervju med förarna innan de sätter sig i bilarna. 

Vi levererar infrastruktur

Finnskoga motorklubb har beslutat att rallycross i Höljes ska hålla en hög om inte högsta kvalitet på tävlingen inom rallycross cirkusen. Därför har ledningen beslutat att investera i infrastrukturen runt om banan. X-Border levererar infrastruktur för Rallycross i Höljes, dvs Finnskoga MK under FIA World Rallycross Championship. VI bygger upp Race IT i form av höghastighet fiber stamnät och möjligheten att transportera ljud och bild i samma media för mästerskapen i samarbete med Finnskoga motorklubb.

Vår kunniga personal har kompetensen, intresset, erfarenheten och flexibiliteten att genomföra och även projektleda denna typ av projekt i nära samarbete med arrangören. Vi kan dessutom på ett enkelt och prestigelöst sätt samarbeta med andra leverantörer av tjänster för att skapa högsta möjliga kundnytta för arrangören.

Kontakta oss gärna för mer information om hur vi byggde upp infrastrukturen för evenemanget. Läs mer om våra erbjudanden kring infrastruktur här.

Share This