Resursförstärkning inom IT-support

av sep 29, 2017Nyheter

Magnus- resursförstärkning inom IT-support

Vi välkomnar idag Magnus Eriksson till oss på X-border som resursförstärkning inom IT-support för att kunna ge dig ett bra stöd och möta dina och våra andra kunders ökade efterfrågan på våra IT-tjänster.

Primärt inom IT-support

Vår IT-support i första linjens support tar de flesta vanliga ärenden som du skickar in och om de inte kan eller hinner med, slussas dina ärenden vidare till andra linjens support.

Magnus kommer primärt att förstärka vår IT-support och ingår i teamet för andra linjens support. Andra linjens support är teamet för våra mest erfarna konsulter, som alla har mångåriga erfarenhet av IT från olika typer av branscher och snabbt kan sätta sig in i och lösa ditt ärende. Vi ger dig alltid snabb service om du behöver hjälp med vanliga ärenden.

Men också som IT-konsult

Förutom att med sitt behagliga sätt möta dig i vår IT-support, kommer Magnus med sin kompetens och mångåriga erfarenhet förstärka oss i olika projekt som IT-konsult. Som IT-konsulter stöttar vi dig i vardagen och kan snabbt sätta oss in i din verksamhet, för att komma med goda råd kring vilket IT-stöd du kommer behöva för din verksamhet.

Magnus bidrar med drygt 20 års erfarenhet inom IT från bland annat Torsby Kommun, Koneo, Nya Wermlandstidningen och Hammarö Kommun. I dessa verksamheter har han skaffat sig stor kunskap om ett företags eller en organisations utmaningar och utvecklingsmöjligheter inom IT, som mycket väl kan komma din verksamhet till godo.

Läs mer om vår IT-support här

Share This