Säg hej till Semir

av sep 10, 2017Nyheter

Säg hej till Semir- vår nya säljare

Från och med den 11 september jobbar Semir Hadiahmetagic som säljare hos oss. Han kommer närmast från Macforum där han jobbat med försäljning och IT-support.

Vad blir ditt uppdrag?

Jag ska utveckla och paketera X-Borders produkter tillsammans med Jonas, som är affärsutvecklingsansvarig. Men jag kommer också att jobba mycket med att bygga relationer, både med gamla och nya kunder.

Vad ser du mest fram emot?

Det ska bli jättekul att få så stor möjlighet att påverka, att få vara kreativ och delaktig i att utveckla produkterna. För att vara en bra IT-avdelning för våra kunder måste vi hela tiden hänga med i den snabba utvecklingen och erbjuda de bästa och effektivaste lösningarna. Jag motiveras av att hitta egna lösningar som vi kan utveckla tillsammans.

Vad tycker du är den viktigaste uppgiften för en IT-avdelning?

Vi ska se till att kunderna kan fokusera på det de är bäst på. Tekniken runtomkring dem ska bara fungera utan krångel helt enkelt.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har jobbat med försäljning och till viss del support på Telia i många år. Men nu senast var jag anställd som säljare på Macforum i Karlstad.

Vad gör du när du inte jobbar?

Jag umgås med min sambo och vår treåriga dotter. Ett av mina stora intressen är aktier. Jag har bland annat startat Facebook-gruppen Aktier och sparande som har 8 500 medlemmar. Jag gillar även att se på fotboll, framförallt Premier League.

Vill du komma i kontakt med Semir så finns kontaktuppgifterna här!

Share This