Vi söker IT-konsult

av jul 12, 2017Nyheter

Senior IT-konsult i en spännande, dynamisk miljö med korta beslutsvägar

Är du en senior IT-konsult som trivs i en spännande, dynamisk miljö med korta beslutsvägar? Det låter väl lockande? X-Border söker dig som vill jobba med drift, support och ansvara för att driva utvecklingen av kundernas IT-miljö framåt.

Vi på X-Border är våra kunders IT-avdelning. Med andra ord är det vår uppgift att se till att tekniken fungerar som den ska. Som senior konsult hos oss får du möjlighet att jobba i en spännande, dynamisk miljö med korta beslutsvägar. Du får ansvara för att driva utvecklingen av våra kunders IT-miljö framåt. Därför ser vi att du har flera års erfarenhet av att arbeta med drift, support och förändringsprojekt.

Vår driftmiljö är baserad på Microsofts produkter och det är meriterande om du har väl underbyggda och dokumenterade kunskaper inom Microsoft Server, Exchange, SCCM och SQL. Vi arbetar också med Cisco-produkter inom olika kommunikations-och säkerhetslösningar.

Som person är du engagerad, flexibel och känner dig bekväm i kontakten med människor. Noggrannhet och ansvarstagande är andra egenskaper som krävs för arbetet. Tjänsten är på heltid med placering vid vårt kontor i Karlstad. Vi erbjuder företagshälsovård och träningsbidrag.

Hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och du har stora möjligheter att utvecklas och själv forma din framtid. Kamratskap, kontinuerlig utbildning och stimulerande uppdrag är givet hos oss.

Kontakta testhuset för mer information och ansökan.

X-Border grundades 2009 och blev kort därefter en del av industrikoncernen O.F. Ahlmark. Vi utvecklar, driver och stöttar koncernens IT-drift och är våra kunders IT-avdelning. Tack vare vår långa erfarenhet ger vi dig som kund värdefull rådgivning kring dina IT-frågor oavsett bransch och storlek på företaget. Vi har vårt säte i Karlstad, är idag 13 anställda och omsätter cirka 17 miljoner. 

Läs mer om oss på X-border här

Share This