Vi söker utesäljare

av jul 12, 2017Nyheter

Utesäljare som skapar framgång

Är du en tävlingsmänniska som skulle gå igång på möjligheten att förändra en traditionsbunden bransch? X-Border söker en IT-säljare som är social, utåtriktad och gillar att träffa nya människor.

Vi har ett jobb för dig som taggar igång på att förändra en traditionsbunden bransch.  I rollen som utesäljare arbetar du mot klara och väldefinierade försäljningsmål. Du spenderar dina arbetsdagar ute på fältet – hos kunderna. Med laptop och telefon som dina viktigaste verktyg kommer du att boka och genomföra canvas-besök (canvas?) mot riktade kundsegment. Under kundmötet går du igenom behovsanalysen och beskriver de tjänster X-Border erbjuder. Sedan följer du upp besöket och gör avslut. Du kommer att registrera allt i CRM-systemet och skapa en uppföljningsplan för att nå målen.

Vi letar efter dig som är social, utåtriktad och trivs i mötet med nya människor. Du har minst ett par års säljerfarenhet med dokumenterat goda resultat och du är  en tävlingsmänniska som har lätt för att komma till avslut.

Det är ett krav att du har B-körkort och tillgång till egen bil, samt att du har god datorkunskap och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Kontakta Testhuset för mer information och ansökan.

X-Border grundades 2009 och blev kort därefter en del av industrikoncernen O.F. Ahlmark. Vi utvecklar, driver och stöttar koncernens IT-drift och är våra kunders IT-avdelning. Tack vare vår långa erfarenhet ger vi dig som kund värdefull rådgivning kring dina IT-frågor oavsett bransch och storlek på företaget. Vi har vårt säte i Karlstad, är idag 13 anställda och omsätter cirka 17 miljoner.

Läs mer om oss här.

Share This