Vi söker IT-konsulter

av feb 1, 2019Nyheter

Vi söker nu två IT-konsulter som vill vara med och bidra med sin erfarenhet och kompetens.

Som Konsult hos oss kommer du att ansvara för hela eller delar av kunders IT-miljöer. Detta genom att svara på tekniska frågor, göra installationer och övervaka deras system, allt för att säkerhetsställa driften inom IT hos dem. Du kommer också få bidra och ge stöd med din tekniska kunskap till våra säljare.

Eftersom du behöver kunna sätta dig in i kundernas verksamhet och behov av IT-utrustning på ett snabbt och effektivt sätt ställer det krav på tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning men framförallt har du rätt inställning för att arbeta som Konsult hos oss. Du bör ha erfarenhet av Microsofts produkter och virtualiseringsplattformen Hyper-V samt har nätverkskunskaper.

I tjänsten utgår du från kontoret på Södra Kyrkogatan i Karlstad men behöver vid behov vara på plats hos våra kunder, både planerade möten men också när kunden behöver plötslig hjälp. B-körkort är därför ett måste.

Vi söker dig som är kommunikativ, serviceminded och en god lyssnare då du dagligen kommer vara i kontakt med våra kunder. Du trivs i en roll där tålamod och problemlösning kombineras för att hitta den bästa IT-lösningen. Du behärskar engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig ett arbete där du får jobba nära kunden, får utrymme att använda din tekniska kompetens samt möjligheten att utvecklas både individuellt men också tillsammans med teamet.

Rekrytering i samarbete med Testhuset

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta
Åse Granfeldt på 070-220 62 60 eller Andrea Elfman på 073-509 38 66.

Vänta inte utan sök tjänsten redan idag på https://bit.ly/2Urw4gL och bli en i teamet.

Välkommen med din ansökan senast 19/2.

X-Border är ett piggt och modernt IT-företag med fokus på drift, infrastruktur och molntjänster. Vår största tillgång är våra medarbetare. Tack vare sin långa erfarenhet kan våra IT-konsulter ge dig som kund värdefull IT-rådgivning oavsett bransch och storlek på ditt företag. Bolaget grundades 2009 och vi finns i Karlstad med kunder representerade i hela Europa och norra Afrika. 

Share This