Hårdvara

Med oss som IT-avdelning får du en trygg och säker IT-drift.

Hem » Hårdvara

 

Vi säljer, levererar och installerar hårdvara

Vi säljer, levererar och installerar hårdvara av alla vanliga fabrikat, allt från USB-minnen till datorer eller färdiga serverlösningar.

När du köper hårdvara genom oss får du personlig service av våra serviceinriktade IT-konsulter. Du får hjälp av oss hela vägen och kan förvänta dig en lösning där vi levererar, installerar och ser till att din IT-utrustning fungerar på bästa sätt. Kontakta oss gärna så tar vi fram ett förslag på hårdvara som passar din verksamhet bäst.

Vi hjälper dig att välja och installera rätt IT-utrustning

Vi kan hjälpa dig att förenkla vardagen genom att föreslå rätt IT-utrustning för rätt ändamål. Oavsett om du väljer att köpa din IT-utrustning av oss eller av en annan leverantör kan vi hjälpa dig med installation och se till att allt fungerar.

Idag räknas även surfplattor och smarta telefoner som fullvärdiga datorer när det gäller säkerhet, konfiguration och användning. Den mobila arbetsplatsen ska konfigureras för e-post och program/appar ska installeras med mera. Vi ordnar det åt dig.

Många väljer idag att ta fram en arbetsplats- eller klientstrategi för att exempelvis få en standardiserad utbytesrutin för datorer, mobila enheter och tillbehör.

Kostnadseffektiv lösning för servrar och lagring

Vi hjälper dig att ta fram en kostnadseffektiv lösning för servar och lagring, som passar din verksamhet och dina krav på tillgänglighet. Då vet du att du får rätt typ av server med tillhörande lagring, korrekt licensiering, fungerande backup och hög redundans.

Förutom traditionella hårdvarubaserade servrar hyr vi ut servrar i molnet. Det innebär att servern är virtuell och körs på vår egen hårdvara i vår datahall där vi sköter övervakning och backup enligt överenskommelse.

Vi säljer och installerar IT-infrastruktur

Vi säljer Wi-Fi (trådlöst nätverk), trådbundet nätverk, switchar, brandväggar och andra nätverkskomponenter från marknadsledande leverantörer. Våra kompetenta IT-konsulter hjälper dig med konfiguration och installation för att allt ska fungera.

Driftsäkra skrivare

Vi hjälper dig även med val av driftsäkra, miljövänliga och kostnadseffektiva skrivarlösningar. Krånglande skrivare kan vara ett riktigt stort irritationsmoment och dessutom en allvarlig produktionsstörning.

Leasa eller hyr IT-utrustning

Allt fler företag väljer att hyra eller leasa sin IT-utrustning. Vi kan i samarbete med Umeå Release Finans AB erbjuda dig som kund finansiering av dina IT-inköp.

 

Vill du veta mer?

Är du intresserad av att anlita oss eller få svar på dina frågor?

Tveka inte att kontakta oss!