IT-support

Med oss som IT-avdelning får du en trygg och säker IT-drift.

Hem » IT-support

Vi är din IT-support

Vi vill gärna vara din IT-support eller backup. Vår mångåriga erfarenhet av IT från olika typer av branscher gör att vi snabbt kan sätta oss in i din verksamhets behov. Vi ger dig alltid snabb service om du behöver hjälp med vanliga ärenden.

Våra IT-konsulter i första linjens support kan ta de flesta vanliga ärenden som dyker upp. Det de inte kan eller hinner slussar de vidare till våra mest erfarna IT-konsulter. Vi har även partners som kan hjälpa till när vår egen kunskap inte räcker till.

IT-support via fjärrstyrning

Om du har en dator med internetanslutning kan vi ge dig IT-support på distans med hjälp av fjärrstyrning. På det viset kan vi hjälpa dig med de flesta typer av problem. För att ge oss behörighet att fjärrstyra din dator eller server laddar du hem och kör TeamViewer-klienten nedan.

Läs upp det ID och lösenord som dyker upp på skärmen för vår IT-konsult. Längst ner till höger kommer du sedan att se att vi har anslutit. Stäng gärna ner eventuella dokument med känslig information innan vi ansluter. Självklart arbetar vi under sekretess.

När ärendet är avslutat meddelar IT-konsulten att anslutningen kommer att kopplas ned, vilket du också kommer att se nere till höger.

Windows

MacOS/OSX

IT-support X-border

IT-support

Vår IT-support är bemannad varje arbetsdag
mellan kl 07.00-17.00

010 – 498 39 40 (växel)

servicedesk@x-border.se

Vill du veta mer?

Är du intresserad av att anlita oss eller få svar på dina frågor?

Tveka inte att kontakta oss!