Personporträtt- Patrik Norström

Med oss som IT-avdelning får du en trygg och säker IT-drift.

Hem » Om oss » Personporträtt- Patrik Norström

IT-teknikern som brinner för personlig service och fiske

Patrik Norström är nyast i familjen X-border. Han har 20 års erfarenhet som IT-tekniker i branschen och har jobbat hos en rad olika privat företag samt kommunalt i Arvika och Karlstad. Patrik är en av de personerna som du kommer att möta i X-borders IT-support.

–      Vi är ett bra team som jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål. Jag älskar att ha kontakt med människor och utmaningen varje dag är att hjälpa dem med deras tekniska problem.

På fritiden kopplar Patrik gärna av i skogen med jakt och fiske. Inte sällan i sällskap av sina två barn som han också följer med på deras matcher i hockey och innebandy. Men vilket är hans bästa fiskeminne?

–      Det är ju helt klart första pimpelfisket med sonen när han var 3 år. När jag hade fått igång honom med pimpeln där ute på isen och höll på med min egen utrustning frågade han ”Pappa, hur ser det ut när man får napp?” Jag vände mig om och spöt var helt böjt. Var säker på att det var gammelgäddan på kroken men det var en lake, ca 80 cm lång, nästan lika stor som sonen själv. Den fisketuren glömmer varken han eller jag 🙂 

IT-konsult X-border

Vill du veta mer?

Är du intresserad av att anlita oss eller få svar på dina frågor?

Tveka inte att kontakta oss!