IT-drift

Med oss som IT-avdelning får du en trygg och säker IT-drift.

Hem » IT-tjänster » IT-drift

Vi är din IT-driftpartner

Vi kan ta hand om hela eller delar av din IT-miljö. Oavsett om du väljer att hyra servrar av oss, ha dina egna servrar placerade i våra datahallar, i dina lokaler eller på annan plats, kan vi ansvara för din IT-drift.

Vi gör din IT-drift kostnadseffektiv och säker

Det kan vara svårt för både stora och små organisationer att ha egen IT-personal som är uppdaterad med den senaste kompetensen. Vi har de resurser och den kompetens som krävs för att säkerställa driften av din IT-miljö och se till att den fungerar på ett säkert sätt. Vi har uppdaterade moderna plattformar för IT-drift i vår datahall. Där finns också säkra internetförbindelser med redundanta anslutningar och säker elförsörjning.

Backup och support

När vi har hand om din IT-drift ser vi till att dina servrar är säkerhetsuppdaterade enligt uppgörelse med er. Vi övervakar dem vad gäller tillgänglighet och kapacitet och tar regelbunden backup enligt ett överenskommet schema.

Du får också tillgång till vår IT-support på distans, vilket betyder att du kan kontakta oss när som helst när du behöver hjälp eller rådgivning.

IT-drift X-borders datahall

Vill du veta mer?

Är du intresserad av att anlita oss eller få svar på dina frågor?

Tveka inte att kontakta oss!