IT-konsult

Med oss som IT-avdelning får du en trygg och säker IT-drift.

Hem » IT-tjänster » IT-konsult

Våra IT-konsulter stöttar dig i vardagen

Vi vill gärna vara din IT-avdelning eller din extra resurs. Vår mångåriga erfarenhet av IT från olika typer av branscher gör att vi snabbt kan sätta oss in i din verksamhets behov, både vad gäller drift och utveckling av IT-miljö. Vi ger dig alltid snabb service om du behöver hjälp med vanliga ärenden.

Tack vare att våra IT-konsulter har lång erfarenhet av IT från olika typer av branscher kan de snabbt sätta sig in i din verksamhet vid problemlösning eller förändringsarbete, men också när det gäller drift. Våra kompetenser spänner över ett brett fält där varje konsult har ett eller flera specialområden.

Support, projektledning och beställarstöd

Vi hjälper dig med allt från enklare support med datorer, smarta telefoner och liknande till support med mer avancerade IT-plattformar och projektledning. Vi kan även fungera som beställarstöd i din dialog med andra IT-leverantörer av till exempel system och applikationer med mera.

Du som kund har i regel kontakt med en eller två av våra konsulter som sätter sig in i din verksamhet och som kan fungera som din IT-avdelning. Tillsammans med dig kan de utveckla IT-miljön på ett positivt och kostnadseffektivt sätt.

Vi hjälper dig både på plats och på distans

Våra IT-konsulter kan komma till dig och ge support på plats, men även på distans. Som kund får du tillgång till vår servicedesk som kan ge första linjen-support i alla era IT-ärenden.

IT-konsult X-border

Vill du veta mer?

Är du intresserad av att anlita oss eller få svar på dina frågor?

Tveka inte att kontakta oss!